Atletix Risør: Velkommen på gruppetimer 

     Gruppetimene starter igjen mandag 7. Januar, Velkommen!

Timeplan vinter 2019
Følg oss på Facebooksiden også!

 Alle timene i denne planen er inkludert i Atletix medlemskapet. Skriv deg på liste når du er på time

Mandager

Tirsdager

Onsdager

Torsdager

Fredager

 

 

 10.00 Spinning 60min (Aktiv på dagtid) m/ Monica

 

 

 

 

  17.45 Styrke Stab 45min m/Gro

 

 

16.30 Styrke og Stabilitet  45min
m/ Ane Guro

18.30 Puls
45 min m/Dag

19.15
Mage rygg
 
30min m/ Dag

18.30 Spinning Høyintensitet 60min m/Stian

18.30: Puls 45min m/Ane Guro

19.15 Mage rygg 
30min m/Ane Guro

18.30 Spinning Intervall 60min
m/ Monica

18.30 Yoga for alle
 m/ Marte og Tone

 Lørdager: Spinning, info kommer på Facebooksiden vår

Spinning i spinningsalen: 
20170321_163343-large.jpgSpinning er ypperlig kondisjonstrening  som passer for både deg som ikke er i form enda, og for deg som er godt trent. Vi sykler etter "løyper" som instruktøren forklarer underveis, der intervallene og om du sitter eller står, samt tråkkfrekvens og motstand avgjør hvor hardt det er for deg. Instruktørene forklarer underveis hvor hardt/lett  det skal kjennes for deg til enhver tid og slik kan du få en positiv treningstime uansett hvilken form du er i.
God og variert musikk gjør treninga lettere og gildere. Spinning er skånsomt for knær, ankler og rygg, samt kan virke rehabiliterende på vonde knær. Dersom du sliter med nakkeproblemer og vondt i hodet er det veldig viktig at du spør instruktøren om riktig sittestilling for skuldre/armer, da lange sykkelurer med feilstillinger kan provosere smertene. Sitter du riktig kan det bidra til å gjøre deg bedre.
Du kan sykle med vanlige innesko eller med spinning-sko.

Gruppetimene i sal:
20170321_163144-large.jpgNår du går på gruppetime i sal får du utfordret deg i styrke, stabilitet, koordinasjon, bevegelighet, og utholdenhet. Du får høy puls til god musikk og inspirerende instruktører. Om du ikke henger helt med på alle øvelsene og tempoet som gjøres, gjør ingenting. Gjør det slik du mestrer og du blir gradvis bedre. Dersom du har en skade eller vondt i knær, skuldre, rygg, ankler eller nakke så vil vi anbefale at du først trener deg bedre på egentrening med program som blir tilpasset deg spesielt. Et roligere tempo kan da være en fordel en stund. Ønsker du veiledning på noen av øvelsene og synes det er vanskelig å spørre midt i gruppetimen, så kan du be Aslaug eller Jørn om veilednings-avtale for å se på teknikken. 

Yoga medlemskap hos MT yoga eller drop inn (kr 100,- per gang for Atletix medlemmer)

1622014_838538362832096_2615410834294862605_n-large.jpg"Yoga gir deg det trening gir, men det gir deg også mye mèr. Yoga kan ikke sammenlignes med annen type trening, fordi yoga tenker på hele mennesket, yoga stimulerer alle indre organer til bedre funksjon. Yoga hjelper på utbrenthet, stoffskifteproblemer, migrene, blodtrykksproblemer, stressnakke/rygg etc, for å nevne noe. Yoga gjør deg gladere, sterkere, smidigere og ikke minst mer avslappet og rolig til sinns."

Yoga er dermed lett trening av balanse, kjernestyrke og bevegelighet. Øvelsene forbedrer hele kroppen og tilpasses alle nivåer. Yoga virker positivt på ledd, motvirker spenninger og verk i muskulatur. «Prana» pusteteknikk fungerer som avspenning fysisk og mentalt.  Alle nyter godt av yoga, trent som utrent. Dersom du har vondt i knær, skuldre, rygg, nakke kan du likevel ha fordel av å gå på yogatimene. Si da ifra til instruktøren. Du kan låne yogamatte, eller du kan ta med din egen. Du kan i tillegg gjerne praktisere yogaøvelsene du lærer hjemme, eller på ferietur. 
Lenke til Facebooksiden til MTYoga

MT Yoga medlemskap, timeplan vinter/vår 2018
(Denne planen er ikke inkludert i Atletix medlemskap, kun til informasjon for deg som også vil ha medlemskap hos Marte og Tone) "Yoga for alle" torsdager er for Atletix medlemmer også. 

Aktiv på dagtid-spinning:
Alle som ønsker å gå på en lettere spinningtime, kan komme på denne, som er en del av programmet "Aktiv på dagtid". Egentrening styrke og kondisjon med personlig veiledning foregår tirsdager og torsdager mellom kl. 10 og 12.00 på Atletix Risør. Veiledning ved Aslaug. Velkommen!

Velkommen på gruppetime!