Atletix Treningssenter

Trening og Mat

"Trening & Mat- en god start!" Nettkurs i 10 uker

Annonsebilde-1-Kopi-4--large.jpgAlt du trenger å vite om trening og mat
-for å trives med sunn livsstil!

Neste kurs: 2. Jan 2018

  • Enkelt, greit, gøy og veldig nyttig
  • Tilgang til kursportalen i ett år fra startdato, videoer og hjelpeark og oppgaver
  • Du kan spørre meg om alt du lurer på de 10 ukene du går kurset.
  • Du kan jobbe mot et mål du setter deg
  • Eller du kan bare være med for å lære og få motivasjon til å leve sunnere
  • Alle spørsmål og svar fra alle deltakere (unntatt navn) legges ut i kursportalen
  • Du får invitasjon til å være med i "lukket" facebook-gruppe
  • Du kan trene hjemme, ute, og/ eller på treningssenter

Kursets innhold:

Uke 1: "Hva liker du?"
Det viktigste for at du skal trives med sunn livsstil er at du tar hensyn til hva du liker å spise, og hva du liker å gjøre av fysiske aktiviteter. Det er mye sunt og bra å velge i, og i denne startfasen skal du bli bevisst hvordan du ønsker å ha det, før du får konkrete forslag fra meg i uke 2. 
 

Uke 2: "Matplan og treningsplan" 
Nå får du tilgang til forslag fra meg, slik at du kan sette sammen din egen oppstarts matplan og treningsplan. Du får instruksjon til hvordan du skal styre mengdene enkelt. Vi går for helt vanlig sunn mat som alle har godt av, barn som voksne.  I uke 5 og 7 vil du ha lært mye nyttig om kosthold og trening, slik at du da kan oppdatere matplanen til å passe deg enda bedre. 

Uke 3: "Mål og fysiske tester"
Du vil lære hva gode mål er, slik at du kan formulere dine egne gode og konkrete delmål og hovedmål. Du får også forslag til fysiske tester i styrke, kondisjon og bevegelighet som du kan gjøre for å finne din nåværende status og selv teste din mens du jobber mot målene dine.

Uke 4: "Nyttig om kosthold"
Det er mye viktig å vite om kosthold og hvordan kroppen fungerer med maten. Det er nå tid for se nærmere på hva som er bra mat og hvorfor, slik at du får forståelse, og føler deg sikker og trygg, selvstendig og fri i dine valg.

Uke 5: "Oppdater matplanen"
Nå er du klar for å oppdatere din enkle oppstarts-matplan. Du lærte mye om kosthold i uke 4 og kan nå lett sette sammen sunne og bra måltider for deg selv. Her kan vi nyte hverandres tips også, som gruppe. Du får noen enkle, sunne oppskrifter av meg også, til inspirasjon.

Uke 6: "Nyttig om trening" 
Denne uka vil du lære hva som er nok, god og riktig trening for deg. Du vil også lære hvordan du enkelt kan styre din intensitet når du trener styrke og kondisjon, slik at du klarer å presse deg på en god måte og blir bedre.

Uke 7: "Oppdater treningsplanen"
Her får du styrkeprogram forslag for forskjellige nivåer, slik at du kan velge det som passer deg fra start og når du er mer erfaren.

Uke 8: "Sunn hverdag i praksis"
Vi ser på fallgruver og løsninger, så du kan klare å følge planene dine og beholde motivasjonen gjennom stress og vanskelige situasjoner og perioder også. 

Uke 9: "Veien videre på egen hånd "
Nå skal du snart klare deg uten min hjelp, og derfor ser vi sammen på dine foreløpige resultater og om målene dine trengs å justeres på. Vi ser på hvordan økt bevissthet kan gi sterkere og mer stabil motivasjon, slik at du blir klar for å gå din sunne vei, på egen hånd etter kurset.

Uke 10: "Oppsummering og tilbakemeldinger" 
Vår siste uke sammen er åpen, vi har gått gjennom alt vi skulle, og kan se nærmere på det du måtte ønske. Om ikke du rekker fysiske tester i uke 9 kan du gjøre dem nå i uke 10 og få tilbakemeldinger nå.

Hvem passer kurset for?
-Kurset passer både for deg som kan litt fra før- og for deg som ikke kan noe, om trening og kosthold.
-Kurset passer for deg som vil jobbe mot et mål ,- og for deg som ikke er motivert i det hele tatt men vil komme litt igang
 
Hvordan kan kurset passe for både trent og utrent?
-Fordi du lærer og tar til deg det du vil, det som passer og er nyttig for deg på ditt nivå.
 
Du trenger ikke være medlem på treningssentrene våre for å delta.
Du kan trene ute eller hjemme, eller på treningssenter.

 

Send meg gjerne en mail dersom du lurer på noe, jeg svarer fort

  

 20170203_110930-large.jpg AtletixNettkurs1-large.jpg

Aslaug Lia Pettersen, Trenings- og Kostholdsveileder
Atletix Nettkurs og Atletix Treningssenter
Kontakt: 47678111, alp@atletix.no
www.atletix.no

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Trening og Mat

NOK 1,990
Total due NOK 1,990

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Du får en lett start, og så bygger vi på med mer kunnskap utover i ukene. Kurset er lagt opp slik at du skal få vite det du trenger i en god rekkefølge, og samtidig jobbe aktivt med å få inn nye gode vaner underveis. Kurset er et resultat av mine år som trenings- og kostholds veileder på Atletix Treningssenter siden 2003. Tusen takk til alle som har spurt meg om hjelp, gitt meg tilbakemeldinger og vært åpne i veiledningsprosessen. Det har gitt meg en verdifull kompetanse sammen med min utdanning og egenerfaring i trening, ernæring og mental trening. Jeg har hatt den glede å hjelpe Mariann og Kurt Inge som du ser bilder av her, til å finne sin vei, og jeg veldig gjerne også veilede deg. 

Min drøm er å hjelpe deg til å finne din fine vei med kosthold og trening for god helse. Slik at du også trives og har det bra!
Hva er din drøm?

Beste hilsen, Aslaug