Viljestyrke og mindfulness

Your life is your own

Jeg sier jeg trener gjerne hver dag og spiser aller helst bare sunn mat. Det forstår jeg virker himla strengt og strevsomt. Jeg har ofte blitt møtt med "Jeg skulle hatt din viljestyrke..." og da tenker jeg alltid at, det føles ikke som om jeg bruker viljestyrken min for å trene og spise sunt. Det å bruke viljestyrken gjør jeg av og til når det er noe jeg vet er veldig viktig for meg selv, eller andre, og jeg er sliten og egentlig har lyst til å snike meg unna. Da bruker jeg viljestyrken min, det kan være i en hvilken som helst situasjon, men sjelden i forbindelse med min egentrening, og aldri i forbindelse med å velge sunn mat fremfor usunn. Jeg tenker at vi alle har viljestyrke, men vi kan ikke bruke viljestyrken hele tiden for å gjøre ting, hvis du hver dag må bruke viljestyrke for å komme deg gjennom, så tenker jeg at du presser deg litt for hardt til å gjøre en eller flere ting på en måte som ikke funker for deg. Trening/aktivitet og sunt kosthold, er for meg en form for mindfulness, det forstår jeg veldig tydelig av å lese denne artikkelen jeg linker til. Det er som balsam for meg. Det er ikke et ork for meg, det er ikke viljestyrken jeg stadig presser for å få trent og spist sunt, det er terapi for meg. Jeg blir glad og tenker klarere. Jeg orker ikke å la være. Det er slik jeg vil leve livet mitt. Det er mindfulness for meg.

http://www.webpsykologen.no/artikler/hva-er-en-mindful-person/

Ha en nydeligdag og legg merke til om du kjører vijestyrken din hardt,

Mvh Aslaug

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!