Atletix Treningssenter Tvedestrand


Bli med oss i overgangen fra TTT til Atletix Tvedestrand
Et samarbeid mellom Jørn og Aslaug Pettersen (Atletix), og Cecilie Møllergård (TTT)
Bildet er hentet fra www.pixabay.com. Bilder fra senteret kommer. Oppussing og omorganisering pågår mens trening går som vanlig.
Her er Atletix Tvedestrand: Arne Garborgsvei 26, 4900 Tvedestrand (tidligere/nå TTT)
Kontakt oss på Facebook
Telefon:
 48 06 54 99 (resepsjonen)
Mail: tvs@atletix.no

Bemannet åpningstid i sommer:
Mandag: 12-16 (fra 28.juni 12-16)
Tirsdag: 09-15 (fra 28.juni 12-14)
Onsdag: 16-18 (fra 28.juni 14-18)
Torsdag: 12-18 fra 28.juni 12-16)
Fredag: 09-15 (fra 14.juni stengt)

Medlemskap med nøkkelkort gir tilgang alle dager kl. 05:00-24:00
Bli medlem før 1.august og få tilbudet kr 329,-/279,-(student/pensjonist) per måned ut oktober!
Medlemskap som startes etter 1.august får Atletix-pris 490,-/390,- (student/pensjonist) per måned ved 12 måneder bindingstid (i denne prisen er det nye senteret komplett med alt utstyr og treningsveiledning og oppfølging er inkludert i medlemskapet på 9 og 12mnd binding. Info om flere muligheter fra 1.august kommer

Du som er medlem av TTT nå:
Med "TTT Basic" blir det ingen endringer i pris for deg før bindingstiden på ditt medlemskap er gått ut. Dersom du likevel ønsker å få tilbudet som nevnt i grønt ovenfor så kan vi skrive om avtalen din når du registrerer nøkkelkortet ditt på nytt nå i juni. Slik blir du med videre til Atletix fra juli
 måned:
I juni måned må du registrere deg på nytt i resepsjonen med ditt nåværende nøkkelkort (denne registreringen er gratis for deg).
 Når du registrerer deg på nytt så overføres ditt medlemskap fra TTT til Atletix og ditt nøkkelkort vil kunne brukes på Atletix sitt nøkkelkortsystem fra 1.juli.
Fra høsten (når alt av utstyr og oppussing er på plass) blir treningsveiledning og oppfølging inkludert i nye medlemskap på 9/12 måneder. Her følger informasjon til hver type nåværende medlemskap:

Avtalegiro-medlemskap:
Du som allerede har avtalegiro-medlemskap på TTT må i juni måned signere ny avtalegiro med Atletix Tvedestrand, hvis du ønsker å fortsette. Avtalegiro som du hadde med TTT er stoppet, og det trekkes ingenting på den for juni. Hvis du nå har bindende pris 299,-/249,- 
per måned ("TTT BASIC") kan du velge å fortsette denne prisen til din bindingstid er utgått. Da blir det en avtale med Atletix på det resterende beløpet, enten på avtalegiro eller alt med bankkort. Dersom du har avtalegiro med en måneds bindingstid/oppsigelsestid ("TTT PREMIUM") blir prisen din fra juli den samme per måned: kr 329,-/ 279,- (student/pensjonist), og med bindingstid til og med oktober 2021. Fra november vil prisen endres automatisk til 490,-/ 390,student/pensjonist). Ønsker du ikke å fortsette fra november med den nye prisen må du sende mail med oppsigelse en måned før, altså før 1.oktober 2021. 
Treningsveiledning og oppfølging vil være inkludert i Atletix-medlemskap med 9 eller 12 måneder bindingstid, og fra november dersom du ønsker å fortsette din avtalegiro da. Veiledning og oppfølging bookes da i bemannet åpningstid. Når du nå i juni registrerer ditt Atletix-medlemskap må du slik det er vanlig ved oppstart av Atletix avtalegiro, betale for de to første månedene med bankkort i resepsjonen, og det første automatiske trekket blir da etter to måneder. Det vil si at du betaler for juli og august, og første automatiske trekket fra din konto vil da gå 15. september. 

Du som har betalt hele beløpet ved oppstart (6mnd for eksempel)
Du må registrere deg i resepsjonen i løpet av juni måned, som Atletix-medlem. Din treningsavtale fra TTT overføres da til Atletix slik at du kan trene ut den tiden du hadde betalt for.

Ingen nøkkelkort sperres i juni måned for de som har TTT-medlemskap. 
Fra 1.juli må imidlertid alle som ønsker å fortsette ha registrert seg som nevnt, fordi etter det aktiveres det nye Atletix-nøkkelkortsystemet. De som ikke har registrert seg som Atletix-medlem innen da, har i praksis sagt opp medlemskapet sitt med TTT.

Priser og medlemskap for deg som er helt ny
(som ikke er medlem på TTT nå)
Bli medlem før 1.august og få tilbudet med 329,-/279,-(student/pensjonist) per måned ut oktober!
Medlemskap som startes etter 1.august får Atletix pris 490,-/390,- (student/pensjonist) per måned ved 12 måneder bindingstid.
 Flere muligheter kommer info om fra 1.august


Priser i sommer: parentes er "student"/"senior +67år"
*Avtalegiro medlemskap kr 329,- /mnd (279,-) Pris og bindingstid gjelder ut oktober 2021
*14 dager feriemedlemskap kr 390,-
*1mnd feriemedlemskap kr 590,-
*Drop-in i bemannet åpningstid: 150,- (uten nøkkelkort)
*Nøkkelkort/registrering kr 200,-

Send mail til tvs@atletix.no for spm/avtale
10.klasse er nedre aldersgrense ("student")
Kom innom for medlemskap eller send mail til post@aktivitetshuset.no, eller ring resepsjonen: 48 06 54 99
Smittevern for tilreisende: Dersom du er tilreisende fra et område med mye smitte der treningssentrene er stengt må du være i karantene 10 dager før du kan ha drop-in eller feriemedlemskap hos oss