Om oss

Aslaug Lia Pettersen (40) og Jørn Pettersen (45)

Slik ble Atletix til

Jørn Pettersen og Aslaug Lia Pettersen startet Atletix Treningssenter på Vegårshei i 2003, etter flere år med stor interesse for trening og Fitness. Begge utdannet seg tidlig til Treningsveileder og Personlig Trenger ved Norges Idrettshøgskole. Ekteparet har to barn sammen og flere interesser (skøyter og hest), og utdanning og tidligere arbeidserfaring fra data, økonomi, salg og service. Atletix Risør åpnet vinteren 2006 og Atletix Tvedestrand sommeren 2021. Foto er lånt av www.tvedestrandsposten.no

Cecilie Møllergaard hadde i mange år har driftet DDD og tidligere TTT (Tvedestrand Trening & Trivsel som nylig ble til Atletix Tvedestrand i samarbeid med Atletix. Cecilie er utdannet dansepedagog og danser fra Den Norske  Balletthøgskole og Bårdar Akademiet i Oslo. Hun har undervist på en rekke skoler i Oslo og omegn samt over hele sørlandet. Cecilie har siden 2003 vært faglig leder og innehaver av DDD dansestudio i Tvedestrand.
Hun har vært ansatt ved Bårdar Akademiet avd. Tvedestrand siden oppstart i 2003.

Aslaug og Jørn har vært aktive i Fitnesskonkurranser i 15 år og vunnet mye nasjonalt og noe internasjonalt innen Fitness og Classic Bodybuilding. 
"Å bruke dopingmidler for å oppnå treningsresultater var aldri for oss aktuelt, ikke bare fordi det er helseskadelig og fremmer dårlig miljø, men også fordi vi ville vite at det vi klarte å få til var ekte og ikke juks, og det er absolutt fullt mulig å få til gode treningsresultater uten å bruke dopingmidler. Ren trening gir trivsel, sterk psyke og velvære, og selvfølgelig sterk kropp.  Nå (siden 2003) er det jo heller ikke lov å bruke dopingmidler i Norge, så på våre sentre er det helt utelukket å akseptere slikt. 
Altetix formidler at det er viktig å trene riktig og tilpasset din kropp og at trivsel med treninga og treningsmengden du velger er viktig og har stor verdi". Foto er lånt av www.irisor.no

Velkommen til god trening på Atletix!